Visa karta Nordic Nest flyttar in i sina nya lokaler i Kalmar - M2 Gruppen

Nordic Nest flyttar in i sina nya lokaler i Kalmar

2021-09-24
M2 Gruppen har sedan i januari byggt lager/logistikbyggnad till heminredningsföretaget Nordic Nest i Kalmar. Bygget färdigställdes i torsdags och Nordic Nest flyttade in i måndags. Ytan blev totalt 11 900 kvm.
Nordic Nest grundades 2002 och har ända sedan starten sålt heminredning inom premiumsegmentet till kunder runt om i världen. I maj 2021 förvärvades Svenssons i Lammhult av Nordic Nest Group. I och med förvärvet finns nu verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lammhult. Bolaget har också verksamhet i Sydkorea med ett tiotal personer.
Idag omsätter Nordic Nest Group ca 1,5 md SEK och har en stark tillväxtplan för de kommande åren. Bolaget har ca 700 anställda. Grunden till den starka tillväxten ligger i ett 100% fokus på kunden och teamet.

Nordic Nests VD Bank Bergström säger så här om samarbetet med M2 Gruppen:
”I den snabba tillväxtresan som vi gör är det viktigt att ha en partner som är snabbfotad och hjälper till att hitta bra lösningar. Där är M2 Gruppen en perfekt matchning för oss. De är lyhörda, enkla att jobba med och gillar att jobba i samma höga tempo som vi gör.”

”Att vi redan efter två år skulle flytta in i expanderade lokaler var inget vi ens vågade drömma om när vi hösten 2019 tog flyttlasset dit vi sitter idag. Men nu står vi här och har precis fått tillträde till mer än fördubblad yta! Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vår affär och hoppas att tillväxten gör att vi snart kan sätta spaden i marken igen.”

M2 Gruppen önskar Nordic Nest lycka till i sina nya lokaler och ser fram emot ett fortsatt framtida samarbete.

Mina sidor