Visa karta Förvaltningsassistent med uthyrningsansvar till Växjö - M2 Gruppen

Förvaltningsassistent med uthyrningsansvar till Växjö

2023-11-21

Nu finns det möjlighet att ansluta till ett bolag som har en spännande resa framför sig. Var med och bygg upp en förvaltningsfunktion från grunden med högt uppsatta mål!

Om rollen

Rollen som förvaltningsassistent är omväxlande och innefattar alltifrån dagliga hyresgästfrågor, uthyrningar och besiktningar till att hantera ombyggnadsprojekt. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta långsiktigt och affärsmässigt med fastighetsbeståndet i Växjö. Där ingår att se till för den dagliga driften sköts och underhåll av fastigheterna samtidigt som ni sträva efter att öka lönsamheten och värdetillväxten. Du är kravställare och driver underhållsprojekt där du samordnar och följer upp. En stor del av rollen består av att aktivt arbeta med uthyrning av bostäder. Du har en tät dialog med befintliga och potentiella hyresgäster, medarbetare och entreprenörer.

Inom M2 Gruppen betonar vi vikten av samarbete och laganda. Du arbetar nära förvaltare samt fastighetstekniker i Växjö och får stöd från regionchef Fredrik Franzén samt kollegor som är baserade på olika platser runt om i landet. Din prestigelöshet är avgörande och gör dig till en värdefull lagspelare. Du ser det som självklart att gemensamt bidra, oavsett befattning eller ansvarsområde.

Arbetsuppgifterna som förekommer bland annat är:

  • Ansvara för uthyrning av bostäder i ditt fastighetsbestånd
  • Vårda och underhålla relationer med hyresgäster, kunder och leverantörer
  • Driva projekt för att öka trivseln i området
  • Bistå förvaltaren kring hyresavtal och hyresförhandlingar
  • Hantera anpassningar för hyresgäster samt förhandla kring tillvalslista
  • Genomföra lägenhets- och myndighetsbesiktningar

Känner du igen dig i nedan?

Vi söker dig med relevant utbildning samt några års erfarenhet av förvaltning alternativt uthyrning, gärna med erfarenhet av bostadsfastigheter. Din tidigare erfarenhet inom fastighetsbranschen ger dig en djup förståelse för både bostäder och kundbehov. Det är meriterande om du tidigare arbetat med Vitec.

Du är en engagerad och affärsinriktad lagspelare som har förmågan att anpassa dig till olika situationer. Ditt genuina tillvägagångssätt och din känsla för service hjälper dig att snabbt vinna förtroende hos både kunder och kollegor. Du motiveras av resultat och värdesätter lika mycket teamets gemensamma framgång som din egen.

Kompentens är viktigt, men ännu viktigare är ditt driv och din inställning. Du trivs med att arbeta strukturerat, ta egna initiativ och att bidra med dina kunskaper för att vara med och utveckla organisationen framåt.

Du besitter mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska. Det är ett krav att du har B-körkort.

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar M2 Gruppen med Croisette Human Capital som tillsätter kompetens inom fastighetsbranschen. För oss är det av stor vikt att du som kandidat känner dig inkluderad och trygg under hela rekryteringsprocessen. Vi arbetar därför hårt för att hålla dig uppdaterad så långt det bara är möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Caroline Hertin, caroline.hertin@croisette.se alternativt 0709–640710 eller Ida Nylén ida.nylen@croisette.se alternativt 0761-129774.

 

Mina sidor