Visa karta Haukadalsgatan 12 - M2 Gruppen

Miklaholt 1

Miklaholt 1

Beskrivning

Centralt belägen fastighet i Kista som består av lokaler med lager, kontor och industri. Här finns goda kommunikationsmöjligheter med bussar, spårbunden trafik och E4 lättillgänglig.

Fastighetsbeteckning: Miklaholt 1

Adress: Haukadalsgatan 12

Ort: Kista

Omgivning

Kista är strategiskt placerat 10 km nordväst om centrala Stockholm. Stadsdelen är ett betydelsefullt arbetsplatsområde med världsledande ICT-företag, innovativa teknikföretag, forskning och universitet. Kista galleria erbjuder all service man kan tänka sig med shopping, restauranger och nöjesaktiviteter. Hotellutbudet i närområdet är väldigt bra med flera nyetableringar. På Kistamässan arrangeras välbesökta mässor och olika evenemang året om.

Kommunikationer

I Kista finns utmärkta kommunikationer. Det går snabbt och enkelt att ta sig till andra delar av Stor-Stockholm med tunnelbana, pendeltåg (Helenelund pendeltågsstation), buss, flygbuss och bil (E4 samt E18). Arlanda flygplats (30 km bort) når man med bil på under 20 minuter och Bromma Flygplats (13 km bort) når man på 11 minuter. Till centrala Stockholm tar det ca 17 minuter med tunnelbana.

Service

Området erbjuder ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker.

Parkering

Parkeringsplatser finns i fastigheten med separat kö.

Mina sidor