Visa karta Betalning av hyra - M2 Gruppen

Betalning av hyra
Hyran ska betalas i förskott senast sista vardagen före varje månadsskifte. Även om du inte fått någon avi har du en skyldighet att betala hyran.
Du kan betala med de avier du får av oss hos ett postombud (avgift tillkommer), via autogiro eller via e-faktura. Knappar du själv in fakturauppgifterna i din internetbank är det viktigt att du anger rätt OCR-nummer.
Betalar du för sent skickar vi ditt ärende direkt för inkassokrav och du debiteras för inkassoavgifter och ränta. Påminnelser före inkassokrav skickas inte ut. Utebliven betalning eller flera sena betalningar kan innebära att du förlorar hyresrätten.

Autogiro
Autogiro är ett bra och bekvämt sätt att betala din hyra. Det innebär att ditt hyresbelopp dras direkt från ditt konto på förfallodagen. Det är ett enkelt och kostnadsfritt sätt att säkerställa att hyran alltid betalas i rätt tid.
Du ansvarar för att det finns täckning på kontot. Om täckning saknas måste du se till att betalningen sker på annat sätt.
Hämta din autogiroblankett på Mina sidor och skicka den underskriven till oss.

E-faktura
Du kan betala dina hyresavier via e-faktura genom att ansöka om det hos din bank. Hyresavierna skickas då digitalt till din internetbank.
Med e-faktura är fakturauppgifterna som OCR-nummer, betalningsinformation och förfallodatum redan ifyllda, det är bara för dig att godkänna fakturan.
När du ansöker om e-faktura så kommer det att träda i kraft hos oss vid nästkommande avisering.

Hyresavier via E-post
Om du fortsättningsvis vill ha dina hyresavier via e-post skicka dina uppgifter till hyresadministration@m2gruppen.se.

Hyresnivå
Hyresnivån bestäms efter en årlig förhandling mellan hyresvärden och Hyresgästföreningen. Vid frågor kontakta hyresadministration@m2gruppen.se.

Mina sidor