Uthyrare till M2 Gruppen i Växjö

M2 Gruppen söker nu en uthyrare med placering i Växjö. Vi är ett glatt team med förvaltare och fastighetsskötare som jobbar nära varandra och söker dig som värdesätter och har som mål att alltid leverera högsta möjliga service till våra kunder.

Om M2 Gruppen
M2 Gruppen äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige och har idag ett fastighetsbestånd på ca 430 000 kvm, fördelat på drygt 120 fastigheter, som huvudsakligen består av bostäder, handels- och kontorsfastigheter och med ett marknadsvärde på knappt 6 miljarder kronor. Bolagets ambition är att förvalta sina fastigheter både väl och effektivt till maximal kundnytta.
M2 Gruppen förvärvade sina första fastigheter 1996 och har idag ca 5 000 kunder som hyr i våra fastigheter.
Utöver direktägda fastigheter består gruppens verksamhet av strategiska fastighetsinvesteringar, entreprenad och projektutveckling samt investeringar i verksamheter utanför fastighetssektorn.

Arbetsuppgifter
Uthyraren har huvudsakligen följande arbetsuppgifter:
• Ansvara för uthyrning av våra bostäder, garage- och parkeringsplatser
• Administrera lägenhetsbyten och andrahandsuthyrningar
• Besiktning av lägenheter vid avflyttning
• Beställning av underhåll som ska utföras i lägenheterna
• Skriva kontrakts- och fakturaunderlag
• Nyckelhantering till hyresgäster och entreprenörer
• Boka visnings- och besiktningstider
• Vara delaktig i hyresförhandlingarna

Arbetsuppgifterna innebär mycket kontakt med intressenter samt nuvarande och blivande hyresgäster.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen ser vi som meriterande. Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift både på svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office-paketet. Tjänster kräver körkort B.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, har ordningssinne och kan prioritera rätt vid hög arbetsbelastning. Du tycker om att arbeta i grupp samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Att du är positiv och engagerad är en förutsättning.

Ansökan
Om du är intresserad av rollen ansök genom att maila komplett ansökan med personligt brev och CV till alexander.helgesson@m2gruppen.se och ange ”Ansökan Uthyrare, Växjö” i ämnesfältet eller sök via vår annons på LinkedIn.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 2018-11-30.