Visa karta Fastighetstekniker till M2 Gruppen Jönköping

Fastighetstekniker till M2 Gruppen i Jönköping

M2 Gruppen söker nu fastighetstekniker med placering i Jönköping. Vi är ett glatt team med förvaltare, uthyrare och fastighetsskötare som jobbar nära varandra och söker dig som värdesätter och har som mål att alltid leverera högsta möjliga service till våra kunder.

Om M2 Gruppen

M2 Gruppen (www.m2gruppen.se) äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige och har idag ett fastighetsbestånd på ca 300 000 kvm, fördelat på drygt 65 fastigheter, som huvudsakligen består av bostäder, handels- och kontorsfastigheter. Bolagets ambition är att förvalta sina fastigheter både väl och effektivt till maximal kundnytta.

M2 Gruppen förvärvade sina första fastigheter 1996 och vi har idag ca 2 500 kunder som hyr i våra fastigheter.

Utöver direktägda fastigheter består gruppens verksamhet av strategiska fastighetsinvesteringar, entreprenad och projektutveckling samt investeringar i verksamheter utanför fastighetssektorn.

Om rollen

Som fastighetstekniker jobbar du dagligen med felsökning, service och planerat underhåll. Arbetsuppgifterna är varierande och du ansvarar för värme, kyla, ventilation, styr- och reglersystem samt brandlarm. Det är viktigt att du själv kan felsöka samt avhjälpa uppkomna fel inom olika typer av fastigheter. Arbetsuppgifterna innebär mycket kontakt med våra hyresgäster.

Tjänsten innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Tillsyn och drift/ injustering av fastigheternas tekniska system
  • Felsökning och service av värme-, varmvatten-, kyl-, ventilations- samt kontroll av brandlarm
  • Ansvara för reparations- och underhållsåtgärder i drifttekniska system.
  • Energioptimering
  • Medverkande i framtagning av nya lösningar på värme-, kyl-, ventilations-, samt styr och reglersystem i samverkan med förvaltare.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som fastighetstekniker eller motsvarande kunskaper i branschen. Goda kunskaper i fastighetstekniska system.

Erfarenhet från både bostads- och kommersiella fastigheter är meriterande.

Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift på svenska.

Tjänsten kräver B körkort.

 

Personliga egenskaper

Du ska vara tekniskt kunnig och ha ett genuint intresse för fastigheter och teknik. Du besitter förmågan att prioritera och planera rätt vid hög arbetsbelastning. Har lätt för att samarbeta och skapa förtroende till hyresgäster och kollegor. Du tycker om att arbeta i grupp men samtidigt har du förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Att du är ansvarstagande, positiv och engagerad är en förutsättning.

Ansökan

Om du är intresserad av rollen ansök genom att maila komplett ansökan med personligt brev och CV till jobbansokan@m2gruppen.se  och ange ”Ansökan fastighetstekniker”, Jönköping” i ämnesfältet.

Har du frågor angående tjänsten kontakta Förvaltare Rose-Marie Alsäter via mejl:

rose-marie.alsater@m2gruppen.se

Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 2023-04-14.

 

Mina sidor