Visa karta Fastighetsskötare M2 Gruppen Växjö

Fastighetsskötare till M2 Gruppen i Växjö

 

Om jobbet

M2 Gruppen söker nu fastighetsskötare med placering i Växjö. Vi är ett glatt team med förvaltare, uthyrare och fastighetsskötare som jobbar nära varandra och söker dig som värdesätter och har som mål att alltid leverera högsta möjliga service till våra kunder.

 

Om M2 Gruppen

M2 Gruppen (www.m2gruppen.se) äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige och har idag ett fastighetsbestånd på ca 300 000 kvm, fördelat på drygt 65 fastigheter, som huvudsakligen består av bostäder, handels- och kontorsfastigheter. Bolagets ambition är att förvalta sina fastigheter både väl och effektivt till maximal kundnytta.

M2 Gruppen förvärvade sina första fastigheter 1996 och vi har idag ca 2 500 kunder som hyr i våra fastigheter.

Utöver direktägda fastigheter består gruppens verksamhet av strategiska fastighetsinvesteringar, entreprenad och projektutveckling samt investeringar i verksamheter utanför fastighetssektorn.

 

Om tjänsten

Som fastighetsskötare hos oss arbetar du nära kunden. Arbetet utförs till största del utomhus men även inre fastighetsskötsel ingår. Du sköter om och ser till att våra fastigheter och ytterområden alltid ger ett vårdat och välskött intryck.

Fastighetsskötseln består av alla typer av reparationer i lägenheterna som inte kräver någon branschbehörighet som tex avloppsstopp, sanitetsbyte, byta elkontakter, mindre snickeriarbeten osv. Du kommer även behöva utföra SBA kontroller i fastigheterna.

Du arbetar fritt under eget ansvar, därför värdesätter vi ditt ordningssinne samt förmåga att ta ansvar och eget initiativ.

 

Personliga egenskaper

Då en del av arbetet sker i våra hyresgästers hem är det viktigt att du har ett stort kundfokus, är serviceinriktad och tycker om att möta människor. Du ser värdet av att återkoppla och lösa ärenden på ett proffsigt sätt och inom en så kort tidsram som möjligt. Du tar ansvar för att självständigt planera ditt arbete och du bygger relation till personer du arbetar tillsammans med. Vi tar stor vikt i personliga egenskaper och värderar personen före erfarenhet.

Vi ser dig som har viljan att utveckla att lära sig nya saker, du är strukturerad, kostnadsmedveten och samtidigt en bra lagspelare.

 

Kvalifikationer

· B-körkort

· Arbetslivserfarenhet av samma typ av tjänst eller liknande som kan kvalificeras inom samma kategori.

Meriterande

· Fastighetsskötarutbildning eller annan yrkesbaserad utbildning inom tex el, VVS, bygg eller styr och regler

· SBA utbildning

· Erfarenhet inom driftteknik

· Anläggningsskötare

 

Vi erbjuder

Heltid / Tills vidare med omgående start. Fast lön.

 

Ansökan

Om du är intresserad av rollen ansök genom att maila komplett ansökan med personligt brev och CV till jobbansokan@m2gruppen.se och ange ”Ansökan fastighetsskötare, Växjö” i ämnesfältet.

 

Mina sidor