Haukadalsgatan 12

Lagerlokal uthyres på markplan i Kista

Fakta

Lokaltyp
Kontor, Lager
Adress
Haukadalsgatan 12
Ort
Kista
Area
146
Tillträde
Enligt överenskommelse
Lokalnr
6770011-4003

Beskrivning

Ljus lagerlokal med ca 2,6 meter fri takhöjd och höglager.

Lokalen är på ca 122 kvm och har ca 2,6 meter fri takhöjd samt ett höglager bakom nätvägg på ca 52 kvm med fri takhöjd. Den övriga ytan är 48 kvm och har en del av in-/utlastningsmöjligheter som delas med andra hyresgäster. Bashyra exklusive tillägg 220 000 kr/år.

Omgivning

I Kista finns det omkring 10 000 företag och merparten av dem är inom IT- och telekombranschen så som Ericsson, IBM, Microsoft, Intel m. fl. Företag som etableras i området är inom advokat, patentbyråer, revisionsfirmor, reklambyråer och bemanningsbolag. Här finns det även KTH och Stockholms universitetet för utbildning och forskning. Mässor och olika evenemang arrangeras i Kista mässan året om och är mycket välbesökt. Området erbjuder Kista galleria som är ett utav Stockholms mest välbesökta gallerior. Här erbjuds allt från shopping, nöjesaktiviteter och restauranger. Här finns det även biosalonger och hotell.

Kommunikationer

I närheten finns pendeltåg som tar en till Stockholm centrum på 15 minuter. Det finns även bussar som går genom området. Med bil finns det närhet till trafiklederna E4 och E18.

Service

Området erbjuder många olika restauranger och caféer.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra.