Haukadalsgatan 12

Utmärkt tillfälle för ett företag som söker korttidskontrakt för kontor till en förmånligt pris

Fakta

Lokaltyp
Kontor
Adress
Haukadalsgatan 12
Ort
Kista
Area
280
Lokalnr
6770011-4002

Beskrivning

Kontorslokal vid påfarten till E4:an i Kista med kontor och mötesrum i olika storlekar

Lokalen är belägen på entréplan med öppet kontorslandskap och vidare in i lokalen är det rumsindelade kontorsrum. Sammanlagt är lokalen på 280 kvm med fem kontorsrum, ett öppet kontorslandskap, mötesrum, pentry, wc och arkiv. Kontoret har ljusa ytskikt och många fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp och en trevlig arbetsmiljö. Fastigheten ligger längs med E18 med av- och påfarter och rundkörningsmöjligheter. Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten. För det här kontoret skriver vi korttidsavtal och avstående från besittningsskydd gäller.

Omgivning

I Kista finns det omkring 10 000 företag och merparten av dem är inom IT- och telekombranschen så som Ericsson, IBM, Microsoft, Intel m. fl. Företag som etableras i området är inom advokat, patentbyråer, revisionsfirmor, reklambyråer och bemanningsbolag. Här finns det även KTH och Stockholms universitetet för utbildning och forskning. Mässor och olika evenemang arrangeras i Kista mässan året om och är mycket välbesökt.

Kommunikationer

Kista är strategiskt placerat 10 km nordväst om centrala Stockholm. Härifrån kan man ta sig snabbt till andra delar av Stor-Stockholm med tunnelbana, pendeltåg (Helenelund pendeltågsstation), buss, flygbuss och bil (E4 samt E18). Arlanda flygplats (30 km bort) når man med bil på under 20 minuter och Bromma Flygplats (13 km bort) når man på 11 minuter. Till centrala Stockholm tar det ca 17 minuter med tunnelbana.

Service

Området erbjuder ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker.

Parkering

Parkering finns. Separat kö.