Isafjordsgatan 39

Kontorslokal i centrala Kista uthyres

Fakta

Lokaltyp
Kontor
Adress
Isafjordsgatan 39
Ort
Kista
Area
163
Tillträde
Enligt överenskommelse
Lokalnr
6760012-9002

Beskrivning

Trevlig kontorslokal på 163 kvm med möjlighet till utökad yta.

Här finns möjligheten för en verksamhet att expandera i trevliga kontorslokaler med rumsindelade kontorsrum, pentry, konferensrum och toalett. Det finns även möjlighet till att utöka ytan med ett våningsplan på 749 kvm. Kontoret ligger i ett centralt läge med närhet till Kista galleria och tunnelbanan.

Omgivning

I Kista finns det omkring 10 000 företag och merparten av dem är inom IT- och telekombranschen så som Ericsson, IBM, Microsoft, Intel m. fl. Företag som etableras i området är inom advokat, patentbyråer, revisionsfirmor, reklambyråer och bemanningsbolag. Här finns det även KTH och Stockholms universitetet för utbildning och forskning. Mässor och olika evenemang arrangeras i Kista mässan året om och är mycket välbesökt. Området erbjuder Kista galleria som är ett utav Stockholms mest välbesökta gallerior. Här erbjuds allt från shopping, nöjesaktiviteter och restauranger. Här finns det även biosalonger och hotell.

Kommunikationer

Kista är strategiskt placerat 10 km nordväst om centrala Stockholm. Härifrån kan man ta sig snabbt till andra delar av Stor-Stockholm med tunnelbana, pendeltåg (Helenelund pendeltågsstation), buss, flygbuss och bil (E4 samt E18). Arlanda flygplats (30 km bort) når man med bil på under 20 minuter och Bromma Flygplats (13 km bort) når man på 11 minuter. Till centrala Stockholm tar det ca 17 minuter med tunnelbana.

Service

Det är 50 meter gångavstånd till Kista galleria där det finns restauranger, caféer och livsmedelsbutik.

Parkering

Garageplatser finns att hyra.