Visa karta Isafjordsgatan 39 - M2 Gruppen

Kontorslokal i centrala Kista

Beskrivning

Kontorslokal på 163 kvm med möjlighet till utökad yta.

Kontorslokaler med rumsindelade kontorsrum, pentry, konferensrum och toalett. Det finns även möjlighet att utöka ytan med ett våningsplan på 749 kvm. Kontoret har ett centralt läge med närhet till Kista galleria och tunnelbanan.

Adress: Isafjordsgatan 39

Ort: Kista

Area:

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lokalnummer: 6760012-9002

Omgivning

I Kista finns det omkring 10 000 företag och merparten av dem är inom IT- och telekombranschen. Företag som etableras i området är advokat och patentbyråer, revisionsfirmor, reklambyråer och bemanningsbolag. Här finns även KTH och Stockholms universitetet för utbildning och forskning. Mässor och olika evenemang arrangeras på Kistamässan som är mycket välbesökt. Området erbjuder Kista galleria som är en utav Stockholms mest välbesökta gallerior. Här erbjuds allt från shopping, nöjesaktiviteter och restauranger och här finns även biosalonger och hotell.

Kommunikationer

Kista är strategiskt placerat 10 km nordväst om centrala Stockholm. Härifrån kan man ta sig snabbt till andra delar av Stor-Stockholm med tunnelbana, pendeltåg (Helenelund pendeltågsstation), buss, flygbuss och bil (E4 samt E18). Arlanda flygplats (30 km bort) når man med bil på under 20 minuter och Bromma Flygplats (13 km bort) når man på 11 minuter. Till centrala Stockholm tar det ca 17 minuter med tunnelbana.

Service

Det är 50 meters gångavstånd till Kista galleria där det finns restauranger, caféer och livsmedelsbutik.

Parkering

Garageplatser finns att hyra.

Mina sidor