Isafjordsgatan 39

Kontorslokaler med stora möjligheter i centrala Kista

Fakta

Lokaltyp
Kontor
Adress
Isafjordsgatan 39
Ort
Kista
Area
10000
Tillträde
Enligt överenskommelse
Lokalnr
6760011-9001K

Beskrivning

Kontorslokaler för större företag och utbildning i centrala Kista. Vi erbjuder lokaler från 1 500 kvm till 10 000 kvm.

Lokalerna är idag rumsindelade och kan anpassas till öppen planlösning med möjlighet till exempelvis aktivitetsbaserat, för att på så sätt skapa en så effektiv lokalyta som möjligt. Lokalerna kan anpassas till en representativ lokal som en verksamhet kan trivas och utvecklas i.

Omgivning

Vår fastighet har ett ypperligt läge i Kista med Kista Galleria som granne. Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig med shopping, restauranger och nöjesaktiviteter. Även Post, BVC, Vårdcentral, tandläkare, gym och mycket mer återfinns där. Hotellutbudet i närområdet är väldigt bra med flera nyetableringar. Med endast några minuters promenad från vår fastighet ligger dessutom Kistamässan.

Kommunikationer

Kista är strategiskt placerat 10 km nordväst om centrala Stockholm. Härifrån kan man ta sig snabbt till andra delar av Stor-Stockholm med tunnelbana, pendeltåg (Helenelund pendeltågsstation), buss, flygbuss och bil (E4 samt E18). Arlanda flygplats (30 km bort) når man med bil på under 20 minuter och Bromma Flygplats (13 km bort) når man på 11 minuter. Till centrala Stockholm tar det ca 17 minuter med tunnelbana.

Service

Det är 50 meter gångavstånd till Kista galleria där det finns restauranger, caféer och livsmedelsbutik.

Parkering

Garageplatser finns att hyra.