Brunnsgatan 17

Välkommen till Office2 som erbjuder centralt belägna kontorsplatser

Fakta

Lokaltyp
Kontor
Adress
Brunnsgatan 17
Ort
Jönköping
Area
600
Tillträde
Enligt överenskommelse
Lokalnr
250011-2001

Beskrivning

Office2 erbjuder flexibla kontorsplatser i moderna och centrala miljöer.

Kontorshotellet har ett optimalt läge i centrala Jönköping. Området är en mötespunkt för många företagsverksamheter och inom gångavstånd finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Centralstationen med buss och tågförbindelser nås på ett par minuter. Office2 är det självklara valet för företag som söker en modern arbetsplats med smarta lösningar där goda relationer, utbyten och aktivitet skapas. Kontorsrum: Eget kontorsrum för en till fyra personer. Kontorsrummet hyrs ut möblerat. Fast plats: Eget skrivbord i öppet kontorslandskap tillsammans med andra företag. Flexibel plats: Garanterad sittplats i öppet landskap tillsammans med andra företag. Kontakta oss för mer information och visning. www.office2.se

Omgivning

Office2 är beläget väster om Jönköping där omgivningen är av blandad bebyggelse med olika företagsverksamheter, restauranger, butiker och bostäder. Västra centrum är en populär mötespunkt för många företag att ta ett lunchmöte eller fika på. Högskolan finns på gångavstånd och är en stor tillgång i området.

Kommunikationer

Ett stenkast ifrån lokalen finns Jönköpings Centralstation med tåg och bussförbindelser. Läget är optimalt för företag och verksamheter som har många pendlare eller besökare då stationen nås med fem minuters promenad från kontoret.

Service

Restauranger, caféer och mataffärer finns i området.

Parkering

Garageplatser finns att hyra.