Brunnsgatan 17

Välkommen till Office2 som erbjuder centralt belägna kontorsplatser

Fakta

Lokaltyp
Kontor
Adress
Brunnsgatan 17
Ort
Jönköping
Area
32
Tillträde
Enligt överenskommelse
Lokalnr
250011-2001

Beskrivning

Office2 erbjuder flexibla kontorsplatser i trivsamma och centrala miljöer.

Office2 är ett välkomnande kontorshotell som erbjuder en trivsam arbetsplats för alla. Lokalen erbjuder flexibla kontorsplatser i en trivsam och central miljö. Office2 är inte bara en arbetsplats, utan här kan företagen utbyta olika branscherfarenheter och dra nytta av varandra. Office2 erbjuder kontorsrum, fasta platser och flexibla platser. Kontorsrum: Eget kontorsrum för en till tre personer. Kontorsrummet hyrs ut möblerat eller omöblerat. Fast plats: Eget skrivbord i öppet kontorslandskap tillsammans med andra företag. Flexibel plats: Garanterad sittplats i öppet landskap tillsammans med andra företag. Kontakta oss för mer information och visning. www.office2.se

Omgivning

Office2 är beläget väster om Jönköping där omgivningen är av blandad bebyggelse med olika företagsverksamheter, restauranger, butiker och bostäder. Västra centrum är en populär mötespunkt för många företag att ta ett lunchmöte eller fika på. Högskolan finns med gångavstånd och är en stor tillgång till området.

Kommunikationer

Ett stenkast ifrån lokalen finns Jönköpings Centralstation med tåg och bussförbindelser. Läget är optimalt för företag och verksamheter som har många pendlare eller besökare då stationen nås inom fem minuters promenad från kontoret.

Service

Här finns restauranger, caféer och mataffärer i området.

Parkering

Garageplatser finns att hyra.