Brunnsgatan 17

Kontorslokal uthyres i nyrenoverade lokaler i ett attraktivt område.

Fakta

Lokaltyp
Kontor
Adress
Brunnsgatan 17
Ort
Jönköping
Area
470
Tillträde
Enligt överenskommelse
Lokalnr
250011-2001

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en trevlig och ljus kontorslokal med moderna materialval i ett attraktivt område.

Kontorslokalen renoverades 2016 och omfattar 600 kvm. Lokalen är uppdelad i öppna ytor och kontorsrum med möjlighet till 20 till 25 arbetsplatser. Här finns det moderna materialval som skapar en behaglig miljö. Kontorsrummen är byggda med inglasade väggar ut mot korridoren som ger ett ljusare rum. Lokalen har fyra konferensrum och ett trevligt fullutrustat pentry. Här finns också ett arkiv, kapprum och tre WC. Mitt i lokalen finns den öppna ytan med fönsterpartier i taket som skapar ljusinsläpp och en trevlig miljö. Kontorslokalen lämpar sig för en verksamhet som vill synas i fräscha lokaler i ett centralt läge.

Omgivning

Fastigheten ligger i en aktiv miljö på väster med Sofia kyrkan som granne. Läget ger en utmärkt kommunikationsmöjlighet och lättillgänglighet till förbipasserande kunder. Här finns många olika verksamheter och företag så som mäklarbyråer, butiker, caféer och restauranger. En bit bort ligger västra torget som är en välkänd torghandel som har öppet på lördagarna. I närheten ligger centralstationen, Science park och högskolan.

Kommunikationer

I anslutning till fastigheten finns busshållplats och centralstation. För företag och verksamheter som har många pendlare är detta läge optimalt då både citybussar samt Jönköpings station nås inom 5 minuter.

Service

Här finns restauranger, caféer och mataffärer i området.

Parkering

Garageplatser finns att hyra i samma fastighet 10 st.