Ryhovsgatan 5

Lokaler uthyres med toppenläge längs med E:4an på M2 center

Fakta

Lokaltyp
Butik, Kontor
Adress
Ryhovsgatan 5
Ort
Jönköping
Area
158
Tillträde
Enligt överenskommelse
Lokalnr
685011-3113

Beskrivning

Lokaler i varierande storlekar som kan anpassas efter verksamhetens behov.

Olika typer av lokaler på entréplan och plan 1 i M2 Center som består av olika företagsverksamheter som hotell, bensinstation, kontorsverksamheter och mycket annat. Med M2 Centers skyltläge och lättillgänglighet från E4:an är det ett ypperligt läge för företag som vill etablera sig vid en stor mötesplats. Lokal 158 kvm: Den här lokalen passar utmärkt för verksamhet som är i behov av lager i kombination av verkstad, butiksdel och kontor. Lokalen består av ett rum med pentry och WC. Entré finns från gallerian och in- och utlastning finns på andra sidan lokalen. Lokal 172 kvm: Lokalen är i dagsläget tom men går att anpassa efter verksamhetens behov som kontor eller butik. Lokalen har bra skyltmöjligheter ut mot gallerian. Lokal 436 kvm: Stor lokal med öppen planlösning som går att anpassa efter verksamhetens behov. Lokalen passar utmärkt för företag som är i behov av stora butiksytor eller kombinerat med kontorslösningar. Många förbipasserande kunder och bra skyltläge ut mot gallerian. I lokalen finns i dagsläget ett mindre pentry och WC. Här finns det även in- och utlastningsmöjligheter för att ta emot varor. Lokalerna i gallerian lämpar sig ej för restaurang, livsmedelsbutik eller olika typer av föreningar. Kontor från 12 kvm till 47 kvm på plan 1: På plan 1 finns kontorslokaler i olika storlekar med gemensamt kök, konferensrum och WC. Det finns hiss upp till kontorslokalerna från gallerian.

Omgivning

Intill M2 Center ligger handelsplatserna Solåsen samt Asecs. Asecs har under de senaste åren byggt om köpcentret till ett modernare köpcenter och erbjuder ett brett shoppingutbud med flera olika butiker och restauranger. Jönköpings kommun bedriver just nu ett arbete med att exploatera området söder och öster om Munksjön. Dessa områden ligger väldigt nära M2 Center. Läs mer på www.sodramunksjon.se

Kommunikationer

Det är endast 5 minuters bilväg till Jönköping centrum och centralstationen. Bussförbindelser till Jönköping centrum finns i anslutning till fastigheten och centrum nås på 20 minuter.

Service

Det är 500 meter till Asecs området som erbjuder olika typer av livsmedelsbutiker, servicebutiker, shopping, restauranger och caféer. Handelsplatsen Solåsen erbjuder olika företagsverksamheter inom bilhandel, bygg och mycket mer.