Ryhovsgatan 5

Lokaler uthyres med toppenläge längs med E:4an på M2 center

Fakta

Lokaltyp
Butik, Kontor
Adress
Ryhovsgatan 5
Ort
Jönköping
Area
328
Tillträde
Enligt överenskommelse
Lokalnr
685011-3113

Beskrivning

M2 Center erbjuder lokaler i varierande storlekar och kan anpassas efter verksamhetens behov.

M2 Center erbjuder kontorslokaler och butikslokaler på entréplan och plan 1. Lokalerna i gallerian är på 177 kvm och 390 kvm. Lokalerna har öppna ytor som går att dela upp i mindre enheter utefter behov. Ytorna går att anpassa efter verksamhetens behov och önskemål. Här finns även in- och ut lastningsmöjligheter. Lokalerna lämpar sig till både butik eller kontor. Kontorslokalerna på plan 1 finns i olika storlekar från 11 kvm till 47 kvm. Här delar man gemensamt kök, konferensrum och wc tillsammans med andra företag.

Omgivning

Intill M2 Center ligger handelsplatserna Solåsen samt Asecs. Asecs har under de senaste åren byggt om köpcentret till ett mer modernare och effektivare köpcentrum. De har precis öppnat den tredje etappen av bygget. Asecs erbjuder ett brett shoppingutbud med flera olika butiker och restauranger. Jönköpings kommun bedriver just nu ett arbete med att exploatera området söder och öster om Munksjön. Dessa områden ligger väldigt nära M2 Center. Läs mer på www.sodramunksjon.se

Kommunikationer

Det är endast 5 minuters bilväg till Jönköping centrum och centralstationen. Bussförbindelser finns i angränsning till fastigheten som tar en in till Jönköping centrum på 20 minuter.

Service

Det är 500 meter till Asecs området som erbjuder olika typer av livsmedelsbutiker, servicebutiker, shopping, restauranger och caféer. Handelsplatsen Solåsen erbjuder olika företagsverksamheter inom bilhandel, bygg och mycket mer.