Visa karta Ryhovsgatan 5 - M2 Gruppen

Trevlig kontorslokal på M2 Center

Beskrivning

Inbjudande och rymlig kontorslokal med ljusa och fina materialval.

Kontorslokal på 364 kvm med ljusa och moderna materialval. Lokalen renoverades under 2019 och består av öppet kontorslandskap, konferensrum, lunchrum, gemensamhetsytor, förråd, skrivarrum, besöksdel, två WC och en HWC. Det finns upp till tio arbetsplatser i det öppna kontorslandskapet. Lokalen har ljusinsläpp både från gallerian och utifrån, vilket skapar en inspirerande och ljus miljö. Kontorslokalen passar utmärkt för företag som vill etablera sig på en lättillgänglig plats med parkeringsmöjligheter och bra skyltläge utmed E4:an.

Adress: Ryhovsgatan 5

Ort: Jönköping

Area:

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lokalnummer: 685011-3107

Omgivning

M2 Center har ett unikt läge intill E4:an vilket gör det väldigt lättillgängligt och ger ett unikt skyltläge. Jönköpings kommun bedriver just nu ett arbete med att exploatera området söder och öster om Munksjön. Dessa områden ligger väldigt nära M2 Center.

Kommunikationer

Det är endast 5 minuters bilväg till Jönköping centrum och centralstationen. Bussförbindelser till Jönköping centrum finns i anslutning till fastigheten och centrum nås på 20 minuter.

Service

Det är 500 meter till olika typer av livsmedelsbutiker, servicebutiker, shopping, restauranger och caféer. I närheten finns även företagsverksamheter inom bilhandel, bygg och mycket mer.

Parkering

Mina sidor