Ryhovsgatan 5

Trevlig och rymlig kontorslokal på M2 Center

Fakta

Lokaltyp
Kontor
Adress
Ryhovsgatan 5
Ort
Jönköping
Area
364
Tillträde
Enligt överenskommelse
Lokalnr
685011-3107

Beskrivning

Inbjudande kontorslokal med ljusa och fina materialval.

Kontorslokal på 364 kvm med ljusa och moderna materialval. Lokalen renoverades under 2019 och består av öppet kontorslandskap, konferensrum, lunchrum, gemensamhetsytor, förråd, skrivarrum, besöksdel, två WC och en HWC. Det finns upp till tio arbetsplatser i det öppna kontorslandskapet. Lokalen har ljusinsläpp både från gallerian och utifrån, vilket skapar en inspirerande och ljus miljö. Kontorslokalen passar utmärkt för företag som vill etablera sig på en lättillgänglig plats med parkeringsmöjligheter och bra skyltläge utmed E4:an.

Omgivning

Intill M2 Center ligger handelsplatserna Solåsen samt Asecs. Asecs har under de senaste åren byggt om köpcentret till ett modernare och effektivare köpcentrum. Asecs erbjuder ett brett shoppingutbud med flera olika butiker och restauranger. Jönköpings kommun bedriver just nu ett arbete med att exploatera området söder och öster om Munksjön. Dessa områden ligger väldigt nära M2 Center. Läs mer på www.sodramunksjon.se

Kommunikationer

Det är endast 5 minuters bilväg till Jönköping centrum och centralstationen. Bussförbindelser till Jönköping centrum finns i anslutning till fastigheten och centrum nås på 20 minuter.

Service

Det är 500 meter till Asecsområdet som erbjuder olika typer av livsmedelsbutiker, servicebutiker, shopping, restauranger och caféer. Handelsplatsen Solåsen erbjuder olika företagsverksamheter inom bilhandel, bygg och mycket mer.