Ryhovsgatan 3-5

Fakta

Fastighetstyp
Lokalfastighet
Fastighetsbeteckning
Älvringen 6
Adress
Ryhovsgatan 3-5
Ort
Jönköping

Kommunikationer

Det är endast 5 minuters bilväg till Jönköping centrum och centralstationen. Bussförbindelser finns i angränsning till fastigheten som tar en in till Jönköping centrum på 20 minuter.

Service

Det är 500 meter till Asecs området som erbjuder olika typer av livsmedelsbutiker, servicebutiker, shopping, restauranger och caféer. Handelsplatsen Solåsen erbjuder olika företagsverksamheter inom bilhandel, bygg och mycket mer.

Allmänt

Innan M2 center bytte namn hette det Eurostop. Anläggningen är från början en bemannad rastplats som innehöll butiker, hotell, restauranger och bensinstationer. Under 1990-talet byggdes fyra anläggningar i Arlandastad, Örebro, Halmstad och Jönköping. Det är inte svårt att känna igen byggnaden med den vita skyskrapan i hotelldelen och de stora parkeringsytorna. Byggnadens arkitektur inspirerades ursprungligen av ett skepp. Rodamco Sverige AB ägde anläggningarna men har under åren 2011–2017 avyttrat fastigheterna till olika intressenter, bland annat M2 Gruppen. M2 Center är ett trevligt center med butikslokaler på entréplan i gallerian och trivsamma kontorslokaler en våning upp. Skyskrapan består av ett hotell med besökare som affärsresenärer, konferensdeltagare och familjer. Hotellet har en restaurang som erbjuder både frukost, lunch och middag. Här finns det stora parkeringsmöjligheter för både kunder och personal. M2 Center har ett unikt läge intill E4:an som är trafikerad dygnet runt, vilket innebär ett fantastiskt skyltläge.

Vägbeskrivning

Visa på karta