Haukadalsgatan 12

Fakta

Fastighetstyp
Lokalfastighet
Fastighetsbeteckning
Miklaholt 1
Adress
Haukadalsgatan 12
Ort
Kista

Beskrivning

Centralt belägen fastighet i Kista som består av lokaler med lager, kontor och industri. Här finns goda kommunikationsmöjligheter med bussar, spårbunden trafik och E4 lättillgänglig.

Omgivning

Kista är strategiskt placerat 10 km nordväst om centrala Stockholm. Stadsdelen är ett betydelsefullt arbetsplatsområde med världsledande ICT-företag, innovativa teknikföretag, forskning och universitet. Kista galleria erbjuder all service man kan tänka sig med shopping, restauranger och nöjesaktiviteter. Hotellutbudet i närområdet är väldigt bra med flera nyetableringar. På Kistamässan arrangeras välbesökta mässor och olika evenemang året om.

Service

Området erbjuder ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker.

Kommunikationer

I Kista finns utmärkta kommunikationer. Det går snabbt och enkelt att ta sig till andra delar av Stor-Stockholm med tunnelbana, pendeltåg (Helenelund pendeltågsstation), buss, flygbuss och bil (E4 samt E18). Arlanda flygplats (30 km bort) når man med bil på under 20 minuter och Bromma Flygplats (13 km bort) når man på 11 minuter. Till centrala Stockholm tar det ca 17 minuter med tunnelbana.

Parkering

Parkering finns. Separat kö.

Vägbeskrivning

Visa på karta