Gullfossgatan 4
Din centrala arbetsplats i Kista
Gullfossgatan 4
Din centrala arbetsplats i Kista
Slider

Om projektet

M2 Gruppen omvandlar just nu ett av Kistas bäst belägna hus, på Gullfossgatan 4, till en levande arbets- och mötesplats. Totalt finns det ca 17 000 kvm kontor att hyra. Gemensamhetsytorna på entréplan iordningställdes under 2020.

Läget är oslagbart

Vår fastighet har ett ypperligt läge i Kista med Kista Galleria som granne. I Kista Galleria erbjuds all service man kan tänka sig med shopping, restauranger och nöjesaktiviteter. Hotellutbudet i närområdet är väldigt bra med flera nyetableringar. Endast några minuters promenad från vår fastighet ligger dessutom Kistamässan.

Kista är strategiskt placerat 10 km nordväst om centrala Stockholm. Härifrån kan man snabbt och enkelt ta sig till andra delar av Stor-Stockholm med tunnelbana, pendeltåg (Helenelund pendeltågsstation), buss, flygbuss och bil (E4 samt E18). Arlanda flygplats (30 km bort) når man med bil på under 20 minuter och Bromma Flygplats (13 km bort) når man på 11 minuter. Till centrala Stockholm tar det ca 17 minuter med tunnelbana.

4 min
T-bana
15 min
Pendeltåg
5 min
Buss

Våra lokaler

F1 är huset som erbjuder något extra till sina hyresgäster i form av en modern fullservicefastighet med fräscha lokaler och centralt läge.

Kontor x-small

380 kvm
Pentry
4 mötesrum
32 arbetsplatser i öppet landskap
Hyra från 1 950 kr/kvm exkl tillägg

Kontor small

1000 kvm
Pentry
4 mötesrum & 5 tysta rum
84 arbetsplatser i öppet landskap
Hyra från 1 950 kr/kvm exkl tillägg

Kontor medium

2170 kvm
Pentry, matsal
16 mötesrum & 13 tysta rum
170 arbetsplatser i öppet landskap
Hyra från 1 950 kr/kvm exkl tillägg

Kontor large

3605 kvm
Pentry, matsal
17 mötesrum & 9 tysta rum
304 arbetsplatser i öppet landskap
Hyra från 1 950 kr/kvm exkl tillägg

Unika VR-visningar

Upplev utformningen och standarden av er färdigställda lokal på plats, med
vår unikt utvecklade VR-lösning. Kontakta oss för att boka en visning.

Service i huset

Innanför dörrarna finns ett öppet entréplan med bemannad reception, restaurang och bokningsbara konferens/mötesrum. Utanför entréplan finns en grönskande och solig park med sittplatser, samt uteservering. Vidare finns 500 parkeringsplatser i varmgarage, cykelgarage samt omklädning.

Kontakta oss

Totalt finns ca 17 000 kvm kontorsyta att hyra. Entréplan är iordningställd under 2020. Inflyttning i vissa lokaler kan ske relativt omgående. Är ni intresserade av att etablera er i F1 – kontakta oss så bokar vi ett möte.

Lediga Lokaler | ledigalokaler@m2gruppen.se | 010-706 00 15

M2 Gruppen

M2 Gruppen äger, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella fastigheter i Sverige. Vi strävar efter att vara en långsiktig ägare och vår ambition är att förvalta våra fastigheter väl och effektivt till maximal kundnytta. Med egen personal på varje ort finns vi alltid nära våra hyresgäster.

M2 Gruppen förvärvade sina första fastigheter 1996 och har idag ett fastighetsbestånd på ca 300 000 kvm. Vi har cirka 2 500 kunder, både privatpersoner och företag, som bor eller bedriver sin verksamhet i våra fastigheter.