Stångholmsbacken 50

4 rum och kök uthyres

Fakta

Adress
Stångholmsbacken 50
Ort
Skärholmen
Storlek
107 kvm
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
14700 kr
Antal rum
4

Beskrivning

Helt nyrenoverad lägenhet 107kvm

Nu finns det en ledig lägenhet på 107 kvm med balkong. Lägenheten är belägen på plan 6 och det finns hiss. I hyran ingår värme & vatten. Lägenheten är helt nyrenoverad. Ni kommer va första personerna som bor i lägenheten med helt nya ytskikt, nytt kök, ny utrustning samt ny kaklade badrum. Lägenheten är högst upp i huset och utsikten är fenomenal. Det är bara att flytta in och trivas. (bilderna är från en liknande renovering och inte från denna exakta lägenhet) Lämna en intresseanmälan på Mina sidor. Är du inte registrerad klicka på ”Registrera dig” i menyn till vänster på Mina sidor, fyll i dina uppgifter samt önskemål. Observera att vi endast tar emot intresseanmälningar via Mina sidor. Sista ansökningsdatum är 2021-01-18

Omgivning

Skärholmen ligger Söder om Stockholm och består av flerbostadshus, skolor, idrottsanläggningar och parker. I närheten finns Vårberg centrum som erbjuder all slags samhällsservice. Med promenadavstånd finns Mälarens strand där utsikten präglas av Östra Mälaren mot Kungshatt och Ekerölandet. I närheten finns Skärholmens galleria SKHLM som erbjuder över 100 butiker och restauranger.

Kommunikationer

Det är 500 meter gångavstånd till bussförbindelser och tunnelbana. Tunnelbanan som går från Vårberg centrum tar cirka 25 minuter in till Stockholm City.

Service

Det är 500 meter gångavstånd till Vårbergs centrum som erbjuder livsmedelsbutiker, restauranger, gym och mycket mer.